Nieuws

Wildlife hospital

Eindelijk, SOS wilde dieren krijgt een vaste stek. Dankzij Geraardsbergen mogen we onze intrek nemen in het oude scoutslokaal. De renovatie en inrichting echter kosten handenvol geld. Daarom vragen we jouw steun. Met een gift van 65 euro realiseren we 1m² van het wildlife hospital. Nu kan je op onze site hier ook meer informatie over terug vinden. Klik daarvoor op de link: Wildlife Hospital

Een dikke dankuwel!

Een mooie pluim voor deze grote dierenvrienden en vriendinnen die sneeuw, regen en storm trotseerden op de kerstmarkt in Geraardsbergen voor ons! Jullie gingen er volop voor. In naam van alle wilde dieren ... Duizendmaal dank. Jullie hebben het fantastisch gedaan! 

Critical care

Woensdagavond werd door dierenarts Pieter Vermoeren de eerste zorgen toegediend aan een aangereden reetje te Ronse. Dankzij zijn inzet kreeg het reetje terug een tweede kans. 

DE WARMSTE WEEK - De Warmste Diertjes

Meiden met een boon voor dieren

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 december 2017 kruipen 4 tienjarige meiden in de huid van “de warmste diertjes” achter hun kraampje op de kerstmarkt van Geraardsbergen.

MUSIC FOR LIFE - " MAG HET WAT MEER ZIJN? "

Met Eurotuin wordt de Warmste Week nog net iets warmer.