Nieuws

Wildlife taxi team Vlaams Brabant bouwt mee !

Ons bouwteam Willy, Erwin, Johan, Hakim en Jeremey kreeg zaterdag fantastische hulp van het wildlife taxi team Vlaams Brabant bij de bouw van onze wilde dierenkliniek.  De coördinator Koen zorgde ervoor dat een ploeg van zes mensen paraat was om de vele schilder- en schrijnwerkerij werken aan te pakken. De muren van de behandelkamer en het educatief lokaal kregen een nieuwe verflaag. Een paar binnenmuren werden gesloopt voor de herinrichting van een diervoederkeuken. 

Wildlife hospital

Eindelijk, SOS wilde dieren krijgt een vaste stek. Dankzij Geraardsbergen mogen we onze intrek nemen in het oude scoutslokaal. De renovatie en inrichting echter kosten handenvol geld. Daarom vragen we jouw steun. Met een gift van 65 euro realiseren we 1m² van het wildlife hospital. Nu kan je op onze site hier ook meer informatie over terug vinden. Klik daarvoor op de link: Wildlife Hospital

Een dikke dankuwel!

Een mooie pluim voor deze grote dierenvrienden en vriendinnen die sneeuw, regen en storm trotseerden op de kerstmarkt in Geraardsbergen voor ons! Jullie gingen er volop voor. In naam van alle wilde dieren ... Duizendmaal dank. Jullie hebben het fantastisch gedaan! 

Critical care

Woensdagavond werd door dierenarts Pieter Vermoeren de eerste zorgen toegediend aan een aangereden reetje te Ronse. Dankzij zijn inzet kreeg het reetje terug een tweede kans.