Wildlife Hospital

Het gebouw.

Sinds september 2017 heeft SOS Wilde Dieren een gebruikersovereenkomst met de Stad Geraardsbergen. We mogen het leegstaand scoutslokaal De Kei op de Hoge buizemont 219B inrichten en gebruiken. Dit pand willen we omtoveren tot een volwaardig dierenhospitaal. 

Onze droom voor 2018 is dus de uitbouw van een nieuw wildlife hospital met een moderne intensive care, opslagkamer, behandel- en revalidatieruimten, onthaal en een educatie- en recreatieruimte. Om deze droom waar te maken zijn er diverse onderdelen aan vervanging toe: De plafonds, ramen, binnendeuren, verlichting, buitengevel, het dak en nog veel meer. Maar om dit allemaal te kunnen realiseren is er handen vol geld nodig. Zonder de steun van dierenvrienden zoals jij lukt dit niet. Help ons daarom alsjeblieft om onze droom mee te realiseren. Zo ben jij ook een held voor wilde dieren in nood. 

 

Hoe kan je helpen? 

Voor de renovatie hebben we 21.800 euro nodig. De koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. De giften vanaf 40 euro per jaar aan de stichting geven aanleiding tot een belastingsvermindering van 45% op het werkelijke gestorte bedrag. Stort je in 2017 dus 40 euro of meer, dan ontvang je begin 2018 een fiscaal attest. 

Dit betekent dat een gift van 40 euro jou na fiscale aftrek slechts 22 euro kost. 

Stort je bijdrage op de speciale projectrekening bij de KBS: 

IBAN: BE10  0000 0000 0404

BIC : BPOTBEB1 met vermelding: 128/2995/00056


LET OP: De gift die je voor dit project overschrijft, kan enkel op bovenstaand rekeningnummer en staat los van je schenkingen als lid, sponsor, meter of peter op het reguliere rekeningnummer van SOS Wilde Dieren. 

We willen jullie nu al hartelijk bedanken voor jullie steun! Alles bee(s)tjes helpen!