Nieuws

gehaakt vosje
sneeuwpop gehaakt

SOS Wilde dieren shop

Wist je dat onze shop ook een leuke collectie aan gehaakte werkjes van onze vrijwilligers heeft? Kom snel eens langs en steun onze opvang door iets te kopen.

sneeuwpop gehaakt indiaantje gehaakt Lama gehaakt

Wrendale collectie
wrendale doosjes

WRENDALE NIEUWE COLLECTIE

De nieuwe collectie van Wrendale kwam vandaag binnen. Wil je graag ons opvangcentrum steunen door iets kopen? Kom dan gauw eens langs, de vorige voorraad was in een mum van tijd uitverkocht.

Wrendale drinkfles Wrendale vaatdoek

steun je vereniging door te shoppen via trooper

Moederdag! Help ons door online te shoppen via TROOPER

Moederdag cadeautjes online shoppen bij je favoriete webshops via Trooper, is zo makkelijk. En je steunt je vereniging zonder een euro extra uit te geven! 

pasgeboren haasje

PASGEBOREN HAASJES

Nog nooit kregen we zo'n kleine haasjes binnen vorige week. We vermoeden dat ze pasgeboren waren omdat het ene nog nat was. Ze wogen amper 40 gram. Ze werden in een putje gevonden aan een grafzerk. Het was een drieling. Eentje was reeds gestorven. De andere twee waren heel zwak. Van die twee is ook één helaas overleden. Wonder boven wonder komt het andere haasje grammetje per grammetje aan dankzij de goede zorgen van onze vrijwilligers.
 

konijntje wordt vrijgelaten

BORN TO BE FREE

We genieten nog na van het mooie lente weer van vorige week. Toen was het hoog tijd om de haasjes vrij te laten. Na weken van intensieve verzorging is er geen mooiere beloning.