Nieuws

Shop je vereniging er bovenop!

TROOPER

Koop jij  online bij winkels zoals bol.com, Zalando, Zooplus, Mediamarkt en zo’n 600 meer?

EEKHOORNTJES

Kleine eekhoorntjes worden groot. Deze behendige klimmers zijn echte acrobaten. Dit jaar hebben we verschillende baby eekhoorntjes grootgebracht. Sommige waren gepakt door de kat. Andere waren volledig uitgeput en bewogen amper. Hoogst waarschijnlijk door de hevige windvlagen uit het nest gewaaid. Door de goede zorgen van onze vrijwilligers kwam het gelukkig allemaal goed. Onze nieuwe binnen- en buitenkooi accommodatie komt goed van pas. Ze kunnen hier volop oefenen om later hun klimkunsten te tonen in onze mooie bronbossen van de Vlaamse Ardennen.

nieuw leven: duivenjongen

NIEUW LEVEN

Het jonge dierenseizoen is volop begonnen. Sinds enkele weken stromen de patiënten binnen en zijn onze vrijwilligers elk uur van de dag in de weer om de jonge dieren te voederen en gewonde wilde dieren te verzorgen. 
Wist je dat duiven het hele jaar door nesten maken? Ook nu hebben we weer heel wat duivenjongen in ons hospitaal.
 

ree sprint naar vrijheid

SPRINT NAAR DE VRIJHEID

Nog een voorlopig laatste filmpje van onze drukke reeënweek: deze ree kon amper wachten en ging er heel snel van door. De lange dagen en het vele werk wordt altijd beloond als we gezonde dieren weer vrij kunnen laten waar ze thuishoren: in de natuur

ree gevonden in veranda wordt vrijgelaten

EINDE VAN HET VERANDA AVONTUUR

De ree die we eerder deze week gingen vangen in de veranda in Moerbeke konden we meteen weer vrijlaten. De jonge reegeit keek nog even achterom vooraleer ze definitief het hazenpad koos.