Home

online schoppen, gebruik dan trooper

SOLDEN = TROOPER

1 juli, da's de start van de zomervakantie én de start van de zomersolden. Kriebelt het bij jou ook om je online winkelmandje te vullen? Surf dan eerst naar www.trooper.be/SOSwildedieren en klik van daaruit door naar de webshop waarbij je kortingen wil scoren. Op die manier steun je SOS wilde dieren vzw.

konijn vergeven van de oormijt
verwaarloosd konijn wordt verzorgd

HET IS WEER VAKANTIE

Op amper één week hebben we al drie konijnen opgevangen. Of dit met het begin van de vakantie te maken heeft, is een open vraag. Een Vlaamse Reus was volledig verwaarloosd en ondervoed. De beide oren van het arme dier zaten  vol met oormijt. Ook zijn pootje was gedeeltelijk aangetast. Als dat nog niet voldoende was, waren de voorste tanden volledig misvormd Heel  pijnlijk voor het dier ! Ongelooflijk. Het was gelukkig nog te behandelen. De tandjes werden bijgeknipt en  gevijld. Een pipetje  moet de mijt verwijderen. Veel dank aan dierenarts Lana  en de dierenartsen van Kasteel Vetcare. 

basisschool molenveld wordt peter-meter

MOOIE PLUIM VOOR BASISSCHOOL MOLENVELD

De kinderen van het vijfde en zesde leerjaar van Basisschool Molenveld Denderhoutem  hebben maar liefst 150 euro ingezameld om meter en peter te worden van onze kerkuilen. 
Een dikke dankjewel van L5 en L6 aan iedereen die snoepjes heeft gekocht! !!! 
! Alle nieuwe meters en peters voor onze wilde dieren zijn altijd welkom. Dankzij hun steun kunnen we onze werking voor te zetten. Voor slechts 10 euro per maand of 120 euro per jaar maak je een wereld van verschil.  Vermeldt steeds "gift " bij het bedrag.  Je krijgt nog een fiscaal attest ook. 

Adriaan Brouwer Run poster

ADRIAAN BROUWER RUN ZATERDAG 25 JUNI

We zijn heel blij dat de @materrunners veel belang hecht aan wilde dieren. Om de daad bij het woord te voegen, organiseren de runners een pracht evenement morgen om ons te steunen.
We zijn hen heel dankbaar voor dit initiatief. 
Alle bee(s)tje helpen !!!!